CV lekkage in Amsterdam?

Is uw ketel uitgevallen? Komt er plotseling geen warm water meer uit de kraan? Of klinkt het, wanneer u uw ketel opstart, alsof er een vliegtuig overvliegt? Grote kans dat er ergens in de ketel een lek is ontstaan. CV lekkage is vervelend, zeker in de koudere maanden van het jaar kunnen we niet lang zonder warm water en een verwarmde woning. Bovendien kan de ketel door CV lekkage ernstig beschadigd raken, wat een hoge kostenpost betekent. Het is dan ook belangrijk om meteen een specialist in te schakelen, als u vermoedt dat er lekkage in uw ketel is ontstaan.

UCVS helpt snel in Amsterdam

Logo UCVSCV lekkages en CV storingen vormen geen probleem voor de specialisten van UCVS. In de regio Amsterdam kunt u dag en nacht een beroep op ons doen. Onze vriendelijke vakmannen zijn goed geschoold en hebben jarenlange ervaring: kwaliteit en een snelle, professionele service is daarmee gegarandeerd. Wij herstellen lekkage snel!

Onze experts herkennen een lekkage vaak al in een oogopslag, en weten direct de juiste aanpak te bepalen. Moet er een onderdeel van uw ketel vervangen worden? Vrijwel altijd hebben wij het juiste materiaal op voorraad om u meteen van dienst te kunnen zijn. CV lekkage komt nooit gelegen, daarom staan wij 365 dagen per jaar voor u klaar, 24 uur per dag. Aarzel niet om contact met ons op te nemen! U kunt ons bereiken via 020 - 25 88 098 of door het invullen van onderstaand formulier. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

Offerte aanvragen