Leidinglekkage in Amsterdam

Door uw hele woning wordt water vervoerd via een complex netwerk van water- en afvoerleidingen. Als uw woning door de jaren heen is gaan ‘werken’, als er sprake is van slijtage, een verstopping of een verkeerde montage van het leidingwerk, kan er na verloop van tijd lekkage ontstaan. Water stroomt buiten de leidingen op plekken waar het niet hoort en veroorzaakt daar schade aan uw woning. Het is dan ook belangrijk dat u leidinglekkage snel laat verhelpen!

Hulp bij leidinglekkage: JC Installatietechniek

JC Installatietechniek is al jarenlang uw expert op het gebied van installatie, onderhoud en reparatie van leidingwerk in Amsterdam. Dankzij onze kennis,
kunde en ervaring herstellen wij iedere leidinglekkage met gemak.

Onze vakmannen begrijpen als geen ander hoe vervelend waterlekkage is. Om de overlast en de schade aan uw woning te beperken staan wij daarom altijd snel voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van (deel)reparaties aan het leidingwerk en zorgen dat iedere verkeerd aangesloten of kapotte leiding wordt vernieuwd. De lekkage zal snel verleden tijd zijn!

Woont u in Amsterdam of omgeving en is er in uw woning sprake van leidinglekkage? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, we helpen u graag. U kunt ons gemakkelijk bereiken door te bellen naar 020 - 25 88 096. Ook het aanvragen van een offerte is mogelijk, hiervoor vult u onderstaand formulier in. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

Offerte aanvragen