Lekdetectie in Amsterdam

Leidingwerk zit voor het grootste gedeelte netjes weggewerkt onder de vloer of in de muur. Als er ergens lekkage is ontstaan, is het lastig om de precieze locatie van het lek te achterhalen. Dankzij lekdetectie is hakken en breken gelukkig niet nodig: met behulp van speciale detectiemethoden wordt snel de exacte oorsprong en oorzaak duidelijk.

Uw lekdetectie expert: Moorman Totaal Techniek

Moorman Totaal Techniek is in Amsterdam en omgeving in
te schakelen als gespecialiseerd lekdetectiebedrijf.

Voor het schadevrij opsporen van ieder lek bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn u graag van dienst! Niet alleen bij het opsporen van lekkages, maar ook voor het zorg dragen voor reparatie en gevolgschade.

Kosten lekdetectie

De geavanceerde apparatuur die wij bij lekdetectie gebruiken is prijzig, toch kost lekdetectie u vaak helemaal niets! Verzekeraars zijn namelijk groot voorstander van onze schadevrije aanpak, in veel gevallen kunt u dan ook een volledige vergoeding krijgen vanuit uw opstalverzekering. Wilt u hier meer over weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken door te bellen naar 020 - 79 47 141. We staan dag en nacht voor u klaar! U kunt ook een afspraak maken middels onderstaand formulier, u hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

Afspraak maken