Hoe herkent u rioollekkage?

Hangt er in uw woning een onaangename rioollucht, maar kunt u zelf niet vinden waar de geur vandaan komt? Of heeft u plotseling erg veel last van rioolvliegjes? De kans is groot dat u te maken heeft met rioollekkage. Het riool raakt lek door kleine scheurtjes of breukjes in de rioolbuis, die op hun beurt verschillende oorzaken kunnen hebben. Zo kan de rioolbuis bijvoorbeeld barsten door de druk van een ernstige verstopping. Ook wortelgroei of een verzakking van de grond kan ervoor zorgen dat een rioolbuis scheurt en lek raakt. Het vieze rioolwater sijpelt door het lek, vaak samen met de rioolvliegjes die normaal gesproken in de rioolbuis leven. Hierdoor ontstaat stankoverlast in uw woning.

DTV: 24/7 bereikbaar in Amsterdam

Woont u in Amsterdam en herkent u bovenstaande situatie? Geen nood! DTV staat in deze regio dag en nacht klaar om het probleem voor u te verhelpen. Ons professionele, goed opgeleide personeel weet raad met iedere vorm van rioollekkage. We zorgen voor een snelle oplossing.

Bij meldingen van rioollekkage in Amsterdam maken wij vrijwel altijd gebruik van onze speciale rioolcamera. Deze kleine, op afstand bestuurbare camera, heeft een wendbare kop en kan in zelfs de kleinste leiding worden geplaatst. De camera zendt beelden vanuit het riool naar een monitor bovengronds, zo kan onze monteur precies zien waar het lek zich bevindt en hoe de situatie in de rioolbuis is. Op die manier kunnen we op de juiste plaats aan de slag met het juiste materiaal.

Heeft u onze hulp nodig bij rioollekkage in Amsterdam? Neem dan contact op via 020 - 79 45 046. Wij staan dag en nacht voor u klaar! Wilt u liever een offerte aanvragen voor uw klus? Dat kan natuurlijk ook, hiervoor vult u onderstaand formulier in. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.

Offerte aanvragen